1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadıoğlu, Tebreş Ağası Oldu
Kadıoğlu, Tebreş Ağası Oldu

Kadıoğlu, Tebreş Ağası Oldu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Tebreş Şenliği’ne katıldı.

A+A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Tebreş Şenliği’ne katıldı. Çatalca’da bu sene 61’incisi yapılan şenlikte Kadıoğlu’na Tebreş Ağası unvanı verildi.

Kadıoğlu’nun şenliklere gelmesinden mutluluk duyan Kırım Türkleri, “ Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman ve her yerde bizim yanımızda olarak bizlere destek oluyor. Kırımlılar olarak başkanımızı çok seviyoruz ve onunla Tebreş daha güzel geçiyor. ” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise “Bugün Tebreş Ağası oldum. Bu unvanı bana verdiniz, ama bana ağa demeyin bize hizmet eden insan deyin, ben sizin hizmetkârınız olmaktan ve hizmet etmekten onur duyarım.” ifadelerini kullandı. Kadıoğlu, şöyle devam etti:

“Birlik beraberliğinizden, birbirinizden haberdar olmanızdan ve birbirinize değer vermeniz bizleri çok mutlu ediyor. Bu birlik beraberliğiniz bozulmasın ve aranızda kin ve düşmanlık olmasın. Hepimiz güzel duygularla birbirimizi sevelim ve bu güzel vatanda birlik ve kardeşlik içinde yaşayalım.”

Kırım Türklerinin milli kıyafetleri kalpak ve yeleğini giyen, piknik sofralarına giden Kadıoğlu, vatandaşlar ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.