22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0617
Sterlin 65.4412
Ankara 22°C

Kadirli Belediye Başkanı Tarhan, Hayır Çarşısında Fakir Vatandaşları Giydirdi

Kadirli Belediye Başkanı Tarhan, Hayır Çarşısında Fakir Vatandaşları Giydirdi
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, hayır çarşısında incelemelerde bulunarak, Kurban Bayramı öncesinde fakir vatandaşları giydirdi.Hayır çarşıs

Hayır çarşısının kimsesizlerin kimsesi olduğunu anlatan Tarhan, "Biz belediyeciliği ikiye ayırdık. Bunlar, şehircilik ve sosyal alanda yapılan ve yapılacak faaliyetlerdir. Tabii ki Kadirli Belediyesi'nin imkânları ortada. Halkımız şunu kesinlikle bilmelidir ki biz bu çalışmaları yaparken tasarruf sağlıyoruz ve gereksiz harcamaları kısıyoruz." dedi.

Belediyeciliğin mahallelere sadece yol yapmak olmadığını vurgulayan Tarhan, "Belediyeyi siyasi amaçla değil hizmet amacıyla yönetiyoruz. Gece gündüz demeden Kadirli için ne yapabilirizi araştırıyoruz. Herkesten akıl alarak ortak akıl ortaya çıkarmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

Hayır çarşısının belediye adına önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Tarhan, "Halkımıza sesleniyorum. Kullanmadığınız giysileri, kıyafet, elektronik eşyalar gibi tüketim eşyalarınızı çöpe atmak yerine Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz vasıtası hayır çarşısına getirin. Biz de ortaya çıkan havuzdan tekrar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtalım. Ben inanıyorum ki, hayır çarşısı kimsesizlerin kimsesi oluyor. Gelin hep birlikte bir aileyi daha sevindirelim. Bize destek olun. Kadirli'de ihtiyaç sahibi aile kalmayana kadar hep birlikte mücadele edelim." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir