08 Şubat 2026
Altın 6942.65
BIST 12433.5
Dolar 43.5991
Euro 51.57
Sterlin 59.326
Ankara 11°C

Kadirov: Çeçenistan, İngiltere’den Daha Güvenli

Kadirov: Çeçenistan, İngiltere’den Daha Güvenli
Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov, bölgenin İngiltere’den daha güvenli olduğunu söyledi ve yabancıları Çeçenistan’a davet etti.

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov, bölgenin İngiltere’den daha güvenli olduğunu söyledi ve yabancıları Çeçenistan’a davet etti.

İngiltere dış seyahat ofisi, Çeçenistan, İnguşetya ve Dağıstan Cumhuriyeti ile Stavropol bölgesinde yer alan Budyonovski, Levokumski, Neftekumski, Stepnovski ve Kurski kentlerine seyahat etmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Londra’nın seyahat uyarısına Twitter’dan cevap veren Kadirov, “İngiltere Kuzey Kafkasya’ya seyahat edilmemesini tavsiye ediyor. Ben bölgenin İngiltere’den daha güvenli olduğu konusunda tüm sorumlulukları alıyorum. Sizleri memnuniyetle karşılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İngiltere’den yapılan uyarıda Kuzey Kafkasya’da yüksek seviyede terör tehdidi olduğu ve saldırıların devam ettiğine dikkat çekildi. Moskova’da da siyasi amaçlı gösterilerin yapıldığı uyarısı yapan İngiliz makamları, “St. Petersburg ve diğer Rusya kentlerinde de gösteriler sürüyor.” bilgisini de verdi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir