21 Ağustos 2026
Altın 7141.76
BIST 14514.82
Dolar 48.0472
Euro 56.1641
Sterlin 65.5977
Ankara 31°C

Kafasından Vurulan Çocuğun Cesedi Arazide Bulundu

Kafasından Vurulan Çocuğun Cesedi Arazide Bulundu
Tuzla'da bir arazide, 15 yaşındaki Erhan Atbaş isimli çocuk, kafasından tek kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Pazartesi gününden itibaren haber alınamayan Atbaş'ın ailesinin, oğulları için kayıp müracatında bulunduğu öğrenildi. Aydıntepe Mahallesi'

Aydıntepe Mahallesi'ndeki İSKİ'ye ait olduğu öğrenilen arazide bir çocuk cesedi gören güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, inceleme yaptığı cesedin 15 yaşındaki Erhan Atbaş'a ait olduğunu belirledi. Bu arada, Atbaş'ın babası ve yakınları da olay yerine geldi. Yakınları, Erhan Atbaş'ın kendi halinde ve çalışkan bir çocuk olduğunu söyledi. Olay yerindeki inceleme ise devam ediyor.

Bu arada, Erhan Atbaş'ın Pazartesi günü arkadaşlarıyla birlikte top oynamak için evden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Ailesinin kayıp müracatında bulunduğu Atbaş'ın, okulu bırakıp bir restoranda çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir