19 Ağustos 2026
Altın 6912.3
BIST 14458.98
Dolar 47.9304
Euro 55.9493
Sterlin 65.0539
Ankara 32°C

Kahramanmaraş Emniyeti, Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermedi!

Kahramanmaraş Emniyeti, Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermedi!
Kahramanmaraş'a çevre illerden esrar getiren ve bunları sokak satıcılığı yöntemiyle piyasaya süren 7 kişi yakalandı.
Kahramanmaraş'a çevre illerden esrar getiren ve bunları sokak satıcılığı yöntemiyle piyasaya süren 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ü tutuklanırken, ev ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik görevlileri sokak satıcılığı yapan ve torbacı olarak tabir edilen gruplarla mücadele için çalışma başlattı. Bu kapsamda Kahramanmaraş'a komşu illerden esrar maddesi getirerek sokak satıcılığı yöntemiyle piyasaya süren 7 şüpheliyi yakaladı. Bunların ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 6 kilo 186 gram kubar esrar maddesi, 5 paket halinde satışa hazır fişek tabir edilen 70 gram kubar esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait bir adet şarjör, dolu fişek ve uyuşturucu kesiminde kullanılan siyah saplı küçük makas ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şahıslardan A.K., N.K. ve N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Diyarbakır'dan Kahramanmaraş'a esrar maddesi getiren ve bunları yine sokak satıcılığı yöntemiyle piyasaya sürmek isteyen S.A., H.Ş., A.D. ve B.D. isimli 4 şüpheli de yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, 6 poşet halinde toplam 19 kilo 470 gram kubar esrar maddesi elde edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir