07 Ağustos 2026
Altın 6622.28
BIST 13815.74
Dolar 47.6999
Euro 55.0322
Sterlin 63.9927
Ankara 32°C

Kahramanmaraş'a Modern Huzurevi Müjdesi

Kahramanmaraş'a Modern Huzurevi Müjdesi
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Ahmet Tüten tarafından karşılanan Güvenç, yaşlıların sorunlarını dinledi, huzureviyle ilgili bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Kahramanmaraş'ın yeni bir huzurevine kavuşacağı müjdesini de veren Güvenç, yaşlı bakım merkezinde incelemelerde bulundu. Yaşlıların sorunlarını dinleyen Güveç, karanfil dağıtıp sohbet etti. Bu günün gençlerinin yarının yaşlıları olacağını belirten Güvenç, “Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmaz. Bu insanlar bir zamanlar gençti. Çalışma hayatının içerisinde mücadele ediyorlardı. Belki makam sahibiydiler. Devletimizin yaşlılarımıza sunmuş olduğu bu hizmetler yarın hepimiz için gerekli olabilir. Ekonomimizin daha da güçlenmesiyle bu gibi hizmetler artacaktır. Buradaki yaşlılarımızı ziyaret edelim, onları unutmayalım. Yaşlılarımızın hayır duasını almamız gerekiyor.” diye konuştu.

Kahramanmaraş'a modern bir huzur evi kazandırmak için çalıma yürüttüklerini de söyleyen Güvenç, projenin ihale aşamasında olduğunu kaydetti.
CİHAN

Kahramanmaraş'a modern huzurevi müjdesi

Kahramanmaraş'a modern huzurevi müjdesi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir