Bayanlar, Müftülük Meydanı'nda bulunan bir dükkâna, evlerinde yaptıkları, yaş pastadan, tatlı çeşitlerine, kurabiyelerden, böreklere kadar birçok gıdayı getirerek satışa sundu. 10 gün boyunca açık kalacak kermesin açılışında halk oyunları ekibi gösteri yaptı..
Daha sonra Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kermesin bereketli geçmesi temennisinde bulunarak, kurdeleyi kesti. Diğer davetliler ile kermesi gezen Poyraz, alışveriş de yaptı. Kahramanmaraşlı bayanlar olarak, öğrencilerin ihtiyacını karşılama noktasında böyle bir karar aldıklarını söyleyen Nazan Özden, tüm Kahramanmaraşlıları kermese davet etti.
Kermeste birçok ürünün yer aldığını hatırlatan Özden, "10 gün boyunca, hayırsever arkadaşlarımızın getirdikleri ürünleri burada satışa sunacağız. El emeği ürünleri alan vatandaşlarımız, böylelikle öğrencilerin de bütçesine katkıda bulunmuş olacak." dedi. (CİHAN)

