09 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 31°C

Kaldırımda Doğuran Kız Adliyeye Sevk Edildi

Kaldırımda Doğuran Kız Adliyeye Sevk Edildi
Bağcılar’da, kaldırım üzerinde doğurduğu çocuğu bırakıp giden kız ile annesi ve babası emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bağcılar’da, kaldırım üzerinde doğurduğu çocuğu bırakıp giden kız ile annesi ve babası emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan bebeğin ise aile istemediği için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verileceği belirtildi.

Bağcılar’da, polikliniğe giderken kaldırımda doğuran 17 yaşındaki N.A. ile annesi F.A. ve babası Ö.A.’nın emniyetteki sorgusu tamamlandı. Şahıslar bugün Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. N.A. ve ailesi, basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını cevapsız bıraktı.

N.A.’nın Bağcılar Çocuk Büro Amirliği’nde verdiği ifadede, mahallede M.A., M.Ç., ve M.A., isimli 3 kişi ile birlikte olduğunu söylediği belirtildi. M.A.’nın hapiste, M.Ç.’nin askerde olduğu M.A.’nın ise arandığı öğrenildi.

Bu arada, Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan bebeğin kız olduğu, aile istemediği için tedavisinin ardından Çocuk Esirgeme Kurumu’na verileceği belirtildi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir