1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kale Grubu 40 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Kale Grubu 40 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Kale Grubu 40 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Kale Grubu'na ait Çanakkale Seramik Fabrikası, işçilerinin çocukları ve ilçe halkının çocuklarına yönelik bu yıl 2.

A+A-

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Kale Grubu'na ait Çanakkale Seramik Fabrikası, işçilerinin çocukları ve ilçe halkının çocuklarına yönelik bu yıl 2. kez düzenlediği sünnet şöleninde 40 çocuğu sünnet ettirdi.

Kale Seramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan, törende yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenledikleri sünnet şöleninde 40 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi. Demirarslan, “Fabrika çalışanlarımızın çocuklarının yanı sıra ilçe halkımızın da çocukları şölenimizde sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Bugün aileleri belki en mutlu günlerinden birini yaşıyor. İnşallah bu çocuklarımızın düğünleri de böylesine şenlik havasında gerçekleştirilerek ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirir.” dedi.

Konuşmaların ardından Kale Grubu tarafından alınan çeyrek altın ve çeşitli hediyeler Vali Yazıcı ve fabrika yöneticisi Demirarslan tarafından sünnet olan çocuklara verildi. Kale Seramik ve Kalekim Fabrikalarında düzenlenen sünnet şölenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Jandarma Komutanı M. Deniz Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Kale Seramik Fabrikası Müdürü Oğuz Benli, Kalekim Yerköy Fabrikası Müdürü Koray Er, Kale Seramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan, sivil toplum temsilcileri, işçiler, sünnet olan çocukların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölende vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.