27 Şubat 2026
Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537
Ankara 2°C

Kamu binalarını yeniden inşa ediyor

Kamu binalarını yeniden inşa ediyor
TOKİ Başkanı Karabel, TOKİ'nin 83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum, 27 üniversite kampüsü yaptığını bildirdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, kamu kurumlarına yaptıkları hizmet binalarına her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirterek, "83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum 27 üniversite kampüsü yaptık" dedi. 

Karabel, aynı zamanda atıl ve işgali vaziyette bulunan kamu arazilerini değerlendirerek, ekonomiye katkı sağladıklarını ifade ederek,  "Bu açıdan hem kamunun ihtiyaçları kısa sürede karşılanmakta hem de istihdam ve sektörel canlanmaya destek verilmektedir. TOKİ, 83 kamu hizmet binası, 936 okul, 291 hastane, 21 stadyum ve 27 üniversite kampüsü gibi kamuya çok sayıda proje yaptı"  dedi. 

TOKİ Başkanı Karabel, 2003 yılında başlatılan konut üretimi ve planlı kentleşme programı çerçevesinde, TOKİ'ye sosyal konut üretiminin yanında kamu kuruluşlarının eğitim, sağlık, spor ve hizmet binalarının yapımında da etkin görevler verdiğini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir