06 Kasım 2026
Altın 6579.7
BIST 11327.15
Dolar 50.1522
Euro 56.0705
Sterlin 66.8688
Ankara 10°C

Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 3 Yaralı
Konya'da otomobil ile kamyonetin karıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrıldı.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Karaman yolu üzerinde meydana geldi. Ahmet T.'nin kullandığı 42 HF 224 plakalı otomobil, altı yol köprüsünde seyrederken karşı yönden gelen Yaşar K. idaresindeki 42 KK 251 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobil, kaldırımda park halindeki bir otoya çarparak durabildi.

Kazada otomobilde bulunan inşaat işçileri Mücahit Uluçay ile Ahmet Turgut sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde, Muhammet Dağ ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ile yanında bulunan iki kişi ise yaralandı. Yaralılar Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları kaza yerinde fenalık geçirdi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir