Altın 5678.451
BIST 10574.61
Dolar 42.3229
Euro 49.2557
Sterlin 55.7404
Ankara 9°C

Karacan, Eskişehir Ticaret Odası’na Yeniden Aday

Karacan, Eskişehir Ticaret Odası’na Yeniden Aday
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, 5 Şubat'ta yapılacak olan ETO başkanlığına, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, 5 Şubat'ta yapılacak olan ETO başkanlığına, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Karacan, Basın Şehitleri Caddesi'ndeki seçim koordinasyon bürosunun açılışında, üyelerle bir araya geldi. 'Önce Eskişehir' sloganıyla seçimlere hazırlanan Karacan, Eskişehir için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

"’Önce Eskişehir' dedik, bugünle yetinmedik geleceği kurguladık. Çünkü, bu şehir doğduğumuz, doyduğumuz, alın teri döktüğümüz, hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz şehir. Elde ettiklerimizle ve başarılarımızla yetinmedik.” diyen karacan, hizmet kalitesiyle dünya standartlarında bir ETO olduğunu vurguladı. Karacan, şöyle devam etti:

“Yaptıklarımızın hepsini Eskişehir için yaptık. Bugüne kadar başardıklarımızla yetinmemiz mümkün değildir. Yükselttiğimiz çıtanın ve bizden beklenenin farkındayız. İlk günkü heyecan ve enerjiyle Eskişehir'i geleceğe taşıyacağız. Üyelerimizin sevincinde de kederinde de yanında olacağız. Biz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine yürekten inanıyoruz. Çünkü, Eskişehir sevdalısıyız.”

Konuşmasının ardından, Karacan, üyelerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Karacan’a, Eskişehirspor forması ve atkısı hediye edildi.


CİHAN

Karacan, Eskişehir Ticaret Odası’na yeniden aday

Karacan, Eskişehir Ticaret Odası’na yeniden aday

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir