22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Karadeniz'e Açılan Balıkçılar Dalgalara Takıldı

Karadeniz'e Açılan Balıkçılar Dalgalara Takıldı
Av sezonunun başlamasıyla birlikte gece İstanbul'dan Karadeniz'e açılan balıkçılar, şiddetli rüzgarla karşılaştı.
Av sezonunun başlamasıyla birlikte gece İstanbul'dan Karadeniz'e açılan balıkçılar, şiddetli rüzgarla karşılaştı. Yükselen dalgalar nedeniyle balıkçılar ağ atıp balık tutamadı. Buna rağmen balıkçılar, sezonun bereketli geçeceğini söyledi.

2009-2010 balık sezonunun dün gece başlamasıyla birlikte balıkçıları tatlı bir telaş sardı. İstanbul limanlarında hazırlıklarını tamamlayan balıkçılardan bir kısmı Marmara'ya, bir kısmı da Karadeniz'e açılarak "Vira Bismillah" dedi. Bu arada Karadeniz'e açılan balıkçılar şiddetli rüzgar nedeniyle oluşan dalgalarla karşılaştı. Gece boyu süren dalgalar nedeniyle balıkçılar bir türlü ağ atarak balık tutamadı. Sabaha karşı balıkçılar İstanbul'a dönüş yaptı.

Şiddetli rüzgara rağmen ilk günü balıksız geçiren balıkçılar, sezondan umutlu olduklarını söyledi. Balıkçılar, yeni balık sezonunun bereketli geçeceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir