Kocaeli Karamürsel Tepeköy Gökçetepe mevkiinde iki erkek cesedi bulundu. Cesetlerin, Karamürsel Ereğli mahallesinde ikamet eden ve Karamürsel'de ayakkabı boyacılığı yaptığı belirtilen Alaattin Kurkut'un çocuklarına ait olduğu tespit edildi.
Alınan bilgiye göre; askerden yeni gelen Cumhur Kurkut'un (23) Önce kardeşi Tuncay'ı (12) sonra da kendisini pompalı tüfekle vurduğu belirtilirkin, cesetler, Adli Tıp İncelemesinin yapılması için Karamürsel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili dayanılmaz bir acı yaşadığını bildiren baba Alaattin Kurkut, çocuklarının hurda toplamaya diye çıktıklarını bildirdi. 6 çocuğu olduğunu bildiren acılı baba, abisi tarafından vurularak öldürülen Tuncay'ın okulu bıraktığını bildirdi. Cinayeti işleyen Cumhur'un çeşitli olaylardan sabıkalı olduğu da bildirildi.
(CİHAN)