1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Karatay'da 3 Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi
Karatayda 3 Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi

Karatay'da 3 Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi

Konya'nın Karatay ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal tesisler hizmet vermeye başladı.

A+A-

Konya'nın Karatay ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal tesisler hizmet vermeye başladı. Gazi Osman Paşa Emekliler Konağı ile Araplar Sosyal Tesisi, Taziye Evi ve emekliler konağı inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

    Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, sosyal tesis yapımına önem verdiklerini belirterek, yapımı tamamlanan sosyal tesisleri vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi. Belediye olarak ilçenin muhtelif bölgelerine sosyal tesis kazandırdıklarını dile getiren Hançerli, Gazi Osman Paşa Mahallesi Emekli Konağı’nın ve Keykubat Mahallesi'nde yapımı tamamlanan içinde taziye evi ve emekli konağının bulunduğu Araplar Sosyal Tesisinin hizmet vermeye başladığını kaydetti.

    Başkan Hançerli, Köprübaşı Mahallesi'nde ise emekli konağı yapımının devam ettiğini kısa bir süre sonra hizmet vereceğini ifade etti. Başkan Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu söyledi. Hançerli, sosyal tesislerin hayırlı olmasını diledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.