
Kars Valisi Kara, Dağpınar Beldesini Ziyaret Etti
Kars Valisi Ahmet Kara, Digor'un Dağpınar beldesinin Başkanı Ayhan Erkmen'i makamında ziyaret etti. Vali
Vali Ahmet Kara, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı ve diğer daire amirlerini Dağpınar beldesi girişinde Digor Kaymakamı Serkan Şeker, Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, Dağpınar Komando Bölüğü komutanları ile ilçe protokolü karşıladı.
Vali Kara, önce DTP'li Dağpınar Belediye Başkanı Ayhan Erkmen'i makamında ziyaret etti. Ardından da Dağpınar Komando Bölüğü'ne geçti. Vali Kara daha sonra Digor ilçesine giderek sırasıyla Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu ziyaret etti.
Digor Kaymakamı Serkan Şeker, Vali Kara'ya Kaymakamlığı ziyaretinde ilçe hakkında bilgilendirme verdi. Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu hakkında da bilgi alan Vali Kara, beraberindeki heyetle ilçeden ayrıldı.
(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.