05 Kasım 2026
Altın 6605.23
BIST 11333.27
Dolar 50.0399
Euro 56.3681
Sterlin 67.309
Ankara 10°C

Kars’ta Hırsızlık Yapan 1 Kişi Tutuklandı

Kars’ta Hırsızlık Yapan 1 Kişi Tutuklandı
Kars’ta son zamanlarda evlerde yaşanan hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

Kars’ta son zamanlarda evlerde yaşanan hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı. Adana’dan geldikleri belirlenen 5 kişiden 3’ü polis tarafından serbest bırakılırken, 2 bayan ise çaldıkları malzemelerle birlikte adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılan şüphelilerden, yaşı küçük olan G.B., serbest kalırken M.D. ise tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayı içerinde kentte meydana gelen ev hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik istihbari çalışmalar sonucu, Erzurum yolu Kağızman kavşağı ve Yeni Sanayi Sitesi arkasında bulunan boş arazideki çadırlarda aramalar yaptı. Aramalarda 4 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeklere ait çok sayıda av fişeği ile birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca yakalandı.

Diğer taraftan, çalıntı oldukları belirlenen bilezik, kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan altın takılar da ele geçirildi. Takılar, daha sonra sahiplerine teslim edildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs hakkında 5221 SKM suçundan, 1 şahıs hakkında 6136 SKM suçundan ve çalıntı altınlarla ilgili olarak yakalanan M.D. ve G.U. isimli şahıslar hakkında hırsızlık suçlarından gerekli işlemler yapıldı. Mahkeme sonucu, yaşı küçük kız G.A. serbest bırakılırken, M.D. ise tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir