1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kartal'ın 1 haftalık Arena cirosu 53 milyon lira
Kartalın 1 haftalık Arena cirosu 53 milyon lira

Kartal'ın 1 haftalık Arena cirosu 53 milyon lira

Beşiktaş Kulübü, biletler ve lisanslı ürün satışlarından toplam 53 milyon lira kazandı.

A+A-

Beşiktaş’ta yediden yetmişe herkesin büyük bir özlemle beklediği Arena’nın açılışı her açıdan bereketli oldu. Siyah-Beyazlılar, Bursa’yı 3-2 ile geçerken şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile olan puan farkını bir maç fazlasıyla 6’ya çıkardı. Arena’ya gelen taraftar da kulübe müthiş bir maddi katkıda bulundu.

TOPLAM 53 MİLYON LİRA
Habertürk’ün haberine göre, üçlü bilet satışından kasasına 40 milyon liranın üzerinde bir para koyan, sadece Bursa maçı için satılan tekli biletlerden 12 milyon lira kazanan Beşiktaş, Kartal Yuvası’ndaki satışlardan da büyük gelir elde etti. Arena’nın içinde yer alan Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası mağazasının açılış gününün cirosunun 1 milyon lira olduğu kaydedildi.

ÜRÜNLERE İLGİ YOĞUNDU!
Kartal Yuvası’ndan sorumlu yönetici Emre Kocadağ, “Yaklaşık 10 bin adet forma sattık, ilgi bu kadar olunca bir 10 bin daha sipariş ettik. Ayrıca 41 bin 903 adet çıkan açılış tişörtleri de yok sattı. Bu ürünlerin bir diğer özelliği de 1 den 41 bin 903’e kadar yazılı olması. Yeni stadımızda açtığımız bin 200 metrekarelik satış mağazası Türkiye’nin en büyüklerinden biri. Ayrıca interaktif bir mağaza. İlk gün inanılmaz bir ilgi vardı. Bütün taraftarımız sağ olsun. Bugüne kadarki rekor satışı yaptık. Ürünler kısa sürede tükendi. Üstelik mağaza güvenlik nedeniyle 2 saat kapalıydı” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.