1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kastamonu Havalimanı 17 Haziran'da Uçuşa Hazır
Kastamonu Havalimanı 17 Haziranda Uçuşa Hazır

Kastamonu Havalimanı 17 Haziran'da Uçuşa Hazır

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu Havalimanı'nın 17 Haziran'da uçuşa hazır hale geleceğini bildirdi.

A+A-

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu Havalimanı'nın 17 Haziran'da uçuşa hazır hale geleceğini bildirdi.

Tahir Zafer Karahasan, havalimanında düzenlediği basın toplantısında, devir teslim işlemlerinin son aşamasına geldiklerini söyledi. Havalimanının 17 Haziran'da uçuşa hazır hale geleceğini ifade eden Karahasan, "Tüm programlar bu tarihe göre yapılmaktadır. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) 'hazırız' diyerek, açılış için Başbakanlık'a bilgi vermiştir. Sayın Başbakanımızın programına bağlı olarak açılış tarihinde küçük sapmalar olabilir. Artık tarih çok netleşmemekle birlikte süreç belli olmuştur. Burada hep birlikte çok önemli bir işi başardık." dedi.

"HİÇBİR İL ÖZEL İDARESİNİN VEREMEYECEĞİ KATKIYI VERDİK"

54 yıldır atıl olan bir havaalanını, sınıfının en modern ve manzarası en güzel havalimanı olarak tarifeli seferlere açacaklarını kaydeden Karahasan, "Temennimiz açıldıktan sonra da Kastamonu’ya yaraşır bir şekilde hizmet vermesidir. Başta Kastamonulular ve bu yöreye ilgi duyanlar olmak üzere herkese çok önemli görevler düşmektedir." diye konuştu.

Karahasan, havalimanına Türkiye’de hiçbir il özel idaresinin veremeyeceği katkıyı verdiklerinin altını çizerek, bugüne kadar yaptıkları işlerin yaklaşık değerinin 100 milyon lirayı bulduğunu belirtti. Havalimanında bazı küçük eksikliklerin kaldığını aktaran Karahasan, bu hafta sonu tüm işlemlerin tamamlanacağını kaydetti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.