1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kayıp Alman kadının cesedi varilden çıktı
Kayıp Alman kadının cesedi varilden çıktı

Kayıp Alman kadının cesedi varilden çıktı

İstanbul ziyaretinde ortalıktan kaybolan ve polisin her yerde aradığı 39 yaşındaki Alman Rita Darı Winkler’in cesedi, Gölcük’te bir bodrum katta varil içerisinde, üzerine beton dökülmüş halde bulundu.

A+A-

Antalya’da kuaförlük yapan 2 çocuk annesi Alman Rita Darı Winkler, İstanbul’da ortadan kayboldu.

Polis, 10 Mart’ta kaldığı otelden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Winkler’in kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Polis, Winkler’in birlikte olduğu arkadaşı Ali Kemal Seyhan’ın ifadesini aldı. Seyhan, ifadesinde Winkler ile Çınarcık’tan ev almak istediğini, beraber Çınarcık’a giderek geri döndüklerini söyledi. Seyhan ifadesinin ardından serbest bırakılarak ayrı yaşadığı eşinin bulunduğu Almanya’ya gitti.

Polis, Seyhan’ın Alman kadını öldürerek gömdüğü iddiaları üzerine Seyhan’ın kayınbiraderi Fevzi A.’ya ait apartmanın bodrum katına gitti. Seyhan’ın bodrum katından gelen kötü kokuları yok etmeye çalıştığı, ateş yaktığı, daha sonra da zemine beton döktüğü öğrenildi. Betonun kırılmasıyla birlikte kötü koku yayan ve kan sızan varilin içinde Alman kadına ait ceset ortaya çıktı. Ceset betondan çıkarılamayınca varil iş makinesi ile evin altından çıkarılarak bir kamyonete yüklendi. Cesedin bulunduğu varil Gölcük Morgu’na götürüldü. Winkler’in ellerinin önden iple bağlandığı, boğazında ise boğulma izlerinin olduğu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.