1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kaymakam Öztürk: Bir Bölgenin Tanıtımında Sosyal, Kültürel Etkinlikler Önemlidir
Kaymakam Öztürk: Bir Bölgenin Tanıtımında Sosyal, Kültürel Etkinlikler Önemlidir

Kaymakam Öztürk: Bir Bölgenin Tanıtımında Sosyal, Kültürel Etkinlikler Önemlidir

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Öztürk, bir yörenin, bir bölgenin tanıtımında sosyal ve kültürel etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.

A+A-

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Öztürk, bir yörenin, bir bölgenin tanıtımında sosyal ve kültürel etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Coşkun Öztürk, Boğazlıyan’ın şirin bir ilçe ve insanlarının sıcakkanlı olduğunu, burada kaldığı süre içerisinde önemli işler yapacaklarına inandığını ifade etti. Kaymakam Öztürk, "Baktığınız zaman ilçenin köylerinde, kasabalarında çocukların ve ailelerin hoşça bir vakit geçireceği bir sosyal faaliyet bulunurken merkezi bir ilçede bunların olmaması gerçekten üzücü bir durumdur. Göreve başladıktan sonra bazı vatandaşlarımız bana burada ailecek çocuklarıyla beraber katılacakları sosyal etkinliklerin olmadığını ilettiler. Yine çocukların bir park olmamasından dolayı sıkıldığını söylediler. Bunun üzerine biz de Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi’nin bahçesine çocukların aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği şişme bir park kurduk. Burada çocuklarımız çok güzel vakit geçiriyor." dedi.

Birlik beraberlik içerisinde yapılan çalışmaların hem yöreye hem de insanlara önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Kaymakam Öztürk, sözlerine şöyle devam etti: "Boğazlıyan gerçekten adıyla şanıyla güzel bir ilçe. Bu ilçenin faaliyeti ve gelişimi açısından burada yaşayan vatandaşımızın, esnaflarımızın, kurum ve kuruluşun birlik beraberlik içerisinde olması gerekiyor. Benim daha önce görev yaptığım ilçelerde buradaki ilçe kadar imkanlar olmamasına rağmen festivaller, konserler gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyordu. Bu etkinliklerin burada da yapılması gerekiyor. Burada birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çalışmalarla daha güzel etkinliklerin yapılacağına inanıyorum." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.