07 Kasım 2026
Altın 6555.4
BIST 11482.6
Dolar 50.1426
Euro 55.9077
Sterlin 66.7698
Ankara 7°C

Kaymakam Ve Bdp İlçe Başkanı Birlikte Halay Çekti

Kaymakam Ve Bdp İlçe Başkanı Birlikte Halay Çekti
Hatay'ın Erzin ilçesinde coşkuyla kutlanan Nevruz Bayramı'nda birlik ve beraberlik mesajı verildi. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı birlikte Nevruz ateşini yaktı. Kaymakaml

Kaymakamlığın düzenlediği resmi kutlama renkli görüntülere sahne oldu. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe teşkilatının tam kadro katıldığı Nevruz kutlamalarında, Kaymakam İlhan Abay ve BDP İlçe Başkanı el ele birlikte halay çekti.

Kutlamalar, Erzin Muzaffer Tuğsafur İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. Kutlamalara Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cafer Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Bozkurt, İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rıfat Kuşçu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mahmut Elmasoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılanlar tarafından büyüklü küçüklü büyük bir coşkuyla kutlanan baharın müjdecisi etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi. Kutlamalarda Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve Garnizon Komutanı Üst Teğmen Cafer Güneş, Nevruz ateşini birlikte yakarak, ateşinin üzerinden atladılar.

Ardından öğrenciler şiirler okudu, Erzin Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi gösteri sundu. Gösteri sonrası halaya davet edilen Kaymakam ilhan Abay, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Cafer Güneş ve bir grup davetli halaya katılarak oyunlara eşlik ettiler. Halay sırasında Kaymakam Abay ve BDP ilçe başkanı Hüseyin Kur bir süre birlikte halay çekti. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir