07 Ağustos 2026
Altın 6622.28
BIST 13815.74
Dolar 47.6999
Euro 55.0322
Sterlin 63.9927
Ankara 32°C

Kayseri’de 2 Bin Öğrenciye Ağız Ve Diş Sağlığı Taraması

Kayseri’de 2 Bin Öğrenciye Ağız Ve Diş Sağlığı Taraması
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Koordinatörlüğü ile Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliğiyle 22 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında ağ.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Koordinatörlüğü ile Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliğiyle 22 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Yeşilmahalle, Sancaktepe, Argıncık, Ziya Gökalp, Kiçikapı ve Belsin Mahalleleri'ndeki BEF Gülen Yüzler Tesisleri'nde gerçekleştirilen programla 2 bin 200 öğrenciye ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. Programda öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı konulu seminerler de verildi. Etkinliğin gerçekleştirildiği her mahallede duyarlılığı artırmak amacıyla diş macunu ve diş fırçası dağıtımı yapıldı. Yoğun katılımın gözlendiği etkinlikte konuşan Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla gençlerimizin eğitimlerine, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunduk. Bugün bu etkinliği gerçekleştirerek onların sağlıklı nesiller olarak yarınlara ulaşmasına katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefe yürürken bize verdikleri destek için Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yavrularımız ve aileleri adına teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir