1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kazada Ölen 10 Kişi Toprağa Verildi
Kazada Ölen 10 Kişi Toprağa Verildi

Kazada Ölen 10 Kişi Toprağa Verildi

Adıyaman'da, Çakal Köprüsü'nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 kişi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

A+A-

Adıyaman'da, Çakal Köprüsü'nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 kişi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Üniversite Hastanesi'nden ailelerine teslim edilen cenazeler, toprağa verilmek üzere Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlığı'na getirildi. Burada İl Müftüsü Mehmet Öztürkçü, kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından kalabalık bir cemaat tarafından kılınan cenaze namazının ardından, ölenler toprağa verildi. Cenaze defin törenine, hayatını kaybedenlerin yakınları ve binlerce Adıyamanlı katıldı.

Kazada vefat eden Songül Yılmaz adlı bayanın evlilik hazırlığı içerisinde olduğu ve bir ay sonra düğün yapacağı öğrenildi. Yılmaz’ın tabutunun üzerine gelinlik konuldu. Yakınları kendilerini tutamadı ve sinir krizi geçirdi.

Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazına Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarım işçilerini taşıyan Kazım Çurum yönetimindeki 44 NT 878 plakalı minibüsün dün, Adıyaman-Gölbaşı kara yolu Çakal Köprüsü'ne yuvarlanması sonucu Remziye Yılmaz, Songül Yılmaz, Remziye Acar, Zahide Atik, Salime Uluer, Zeynep Ünsal, Medine Turan, Fatma Süt, Yusuf Yılmaz ve Yıldız Özelçi hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan Sabiha Çurum, Rahime Yazan, Meral Acar, Ayhan Babacan, Müjgan Çurum, Kazım Çurum, Halime Kaya, Rahime Çurum, Rahime Şahin, Aziz Şahin, Tuğba Çurum, Gülcan Yücel, Remziye Avcı ve Türkan Şahin'in tedavileri sürüyor.


CİHAN

Kazada ölen 10 kişi toprağa verildi

Kazada ölen 10 kişi toprağa verildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.