21 Ağustos 2026
Altın 7129.48
BIST 14514.82
Dolar 48.0556
Euro 56.1765
Sterlin 65.4266
Ankara 34°C

Keçiborlu Yolu Işıklandırıldı

Keçiborlu Yolu Işıklandırıldı
Isparta-Afyonkarahisar karayolunun Keçiborlu ilçesi Tekke Tepe mevkiinde kazaların meydana geldiği 6 kilometrelik bölüm aydınlatıldı. Duble yo

Duble yol standardına çıkartılan yolda sinyalizasyon ve aydınlatma olmadığı için sık sık kazalar yaşanıyordu. Aydınlatma çalışmalarının bitirildiği yolda düzenlenen törene katılan Isparta Valisi Ali Haydar Öner, eksikliklerin örnek bir işbirliği sonucu tamamlandığını söyledi. Öner, "Bu çalışma program dışı yapılan bir çalışmadır. TEDAŞ fevkalade duyarlı çalışarak proje çalışmasını hızla tamamlamıştır. Karayolları bu konuda gerekli düzenlemeyi hızla yaparak anlayış göstermiştir. Yolun sağından ve solundan geçmesi düşünülen refüj tartışması süratle sonuçlandırılmıştır. Belediyemiz çalışmaları kolaylaştırmıştır, kaymakamlığımız takip ederek hızlanmasına yardımcı olmuştur." dedi.

Öner, yüklenici firmanın da nitelikli bir çalışmayı ortaya koyarak yaya ve araç trafiğinin güvenle seyredebileceği bir yol ve ışıklandırma yaptığını kaydetti. Öner, "Keçiborlu'dan yolcularımız güven içinde geçeceklerdir. Yayalarımız yeni bir kazaya karışmaktan muaf kalacaklardır. Yol yapımından ve ışık eksikliğinden kaynaklanan hata söz konusu olmayacaktır. Hem sinyalizasyon bakımından hem de inci gerdanlık şeklindeki ışık huzmesi içerinden gecen yolcularımızın mutluluk ve güven içerisinde seyahat edeceklerdir." diye konuştu.

Öner, alt ve üst geçitlerin tamamlanması ile yolun daha güvenli hale geleceğini ifade etti.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir