19 Aralık 2025
Altın 5979.502
BIST 11341.9
Dolar 42.8049
Euro 50.1928
Sterlin 57.2461
Ankara 4°C

Keçiören'de Bayram Öncesi İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı

Keçiören'de Bayram Öncesi İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı
Keçiören Belediyesi ve Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği işbirliğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi giyim yardımı yapıldı.

Keçiören Belediyesi ve Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği işbirliğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi giyim yardımı yapıldı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Keçiören Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) ve Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği işbirliğiyle Keçiören'deki ihtiyaç sahibi aileler sevindirildi. Keçiören'de daha önce tespit edilen, aralarında engelli ve yetim çocukların da bulunduğu ihtiyaç sahibi 100 aileye giyim yardımı yapıldı. Keçiören TOGEM Mağazası'ndaki giyim yardımını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak, Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği Başkanı Gülümser Erdem ve dernek yöneticileri birlikte yaptı. İlk olarak 100 aile giydirilirken, toplamda bin aileye giyim yardımı yapılacak. Yardım yapılan aileler arasında Somali, Özbekistan ve Afganistan gibi farklı ülkelerden Türkiye'ye gelen ve Keçiören'de bulunan aileler de bulunuyor.

Bayram öncesi ailelerin ve çocukların bayram sevincine ortak olmak istediklerini belirten Başkan Ak, "Bayram, sevindiğin kadar değil sevindirdiğin kadar bayramdır anlayışıyla Keçiören'de tespit ettiğimiz bin ailemize giyim yardımı yapıyoruz. Keçiören TOGEM hayır mağazasına gelen aileler, istedikleri giyim eşyalarını kendileri seçebiliyor. Bu aşamada ilk olarak 100 ailemize yardım yaptık. Hayırseverlerin de katkı sağladığı yardım faaliyetlerimizde çeşitli dernek ve vakıflarla da işbirliği yapıyoruz. 100 ailemiz için yaptığımız yardıma Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği de ortak oldu. Onlara da bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Ailelerin ve çocuklarımızın bayram öncesi sevinçlerini birlikte yaşamak bize mutluluk veriyor. Onlarla aldıkları eşyaları birlikte seçerek bayram hazırlığını yaptığımız için mutluyuz." dedi.

Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği Başkanı Gülümser Erdem ise Keçiören'de böyle bir yardım kampanyasına katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, "Keçiören TOGEM'in çocukları giydirme güldürme kampanyasında biz de varız dedik. Bir sivil toplum örgütü olarak 100 çocuğumuzu giydirmek için elimizden geleni yaptık. Bunda da payımız olduğu için çok mutluyuz." diye konuştu.

Yardım kapsamında, Keçiören TOGEM hayır mağazasına gelen ailelerin çocuklarına pamuk şeker ve macun ikramı yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocuklara balon ve oyuncak armağan etti.

CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir