1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Keçiören’de Çöp Torbaları Şeffaflaştı
Keçiören’de Çöp Torbaları Şeffaflaştı

Keçiören’de Çöp Torbaları Şeffaflaştı

Ankara’nın Keçiören Belediyesi caddeleri şeffaf çöp poşetleri ile donattı.    Direklere ya da duvarlara monte edilebilen poşet şeklindeki şeffaf çöp torbaları, Keçiörenlilerden ilgi gördü.

A+A-

Ankara’nın Keçiören Belediyesi caddeleri şeffaf çöp poşetleri ile donattı.

    Direklere ya da duvarlara monte edilebilen poşet şeklindeki şeffaf çöp torbaları, Keçiörenlilerden ilgi gördü. İlk etapta 2 bin 500 adet takılması planlanan şeffaf çöp poşetleri, bordo renkli kapakları ile de dikkat çekiyor.

    Kapağı kompozit olan ve üzerinde sigara söndürme bölümü de bulunan şeffaf çöp torbaları, düşük maliyeti ile de belediye bütçesinde tasarruf sağlıyor. Şeffaf çöp poşetleri, kelepçeleri sayesinde istenilen yerlere monte edilebilme kolaylığı da tandı.

    İşlek caddelerde kullanıma giren yeni çöp torbaları için Hülya Uğur adlı vatandaş, yeni torbalar sayesinde sokakta gezerken elinde bulunan çöpleri atmakta sıkıntı yaşamadığını dile getirdi. Ali Korkmaz ise görüntüsünü de beğendiği çöp poşetleri sayesinde insanların ellerindeki çöpleri yere atmayarak çevre temizliğine de katkıda bulunacaklarını ifade etti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.