21 Ağustos 2026
Altın 7123.34
BIST 14514.82
Dolar 48.0592
Euro 56.1868
Sterlin 65.4147
Ankara 34°C

Kendilerini Jitem'ci Olarak Tanıtan 2 Asker Dersane Basıp, Müdürü Darp Etti!

Kendilerini Jitem'ci Olarak Tanıtan 2 Asker Dersane Basıp, Müdürü Darp Etti!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir dershane sahibi, 2 askerin dershaneye gelerek kendilerini darp ettiği iddiasıyla polise şikayette bulundu.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir dershane sahibi, 2 askerin dershaneye gelerek kendilerini darp ettiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Kendilerini Jandarma İstihbarat Teşkilatı (JİTEM) mensubu olarak tanıtan askerler tarafından dövüldüğünü iddia eden dershane sahibi Abdullah Koyuncu, ölümle de tehdit ettiğini söyledi.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan özel bir dershanede (Birebir Dersanesi) psikoloji öğretmeni olarak çalışan Aslıhan Özaydın ile nişanlısı üsteğmen S.Ç. ve ağabeyi astsubay M. Ö. dün dershaneye geldi. Aslıhan Özaydın ile yeni dershane yönetimi arasında yaşanan anlaşmazlık gerekçesiyle işyerine geldikleri öğrenilen iki askerin bu duruma sinirlenerek dershane yönetiminin odasına girdi. İddiaya göre burada kendilerini JİTEM mensubu olarak tanıtan iki asker, dershane sahibi Abdullah Koyuncu ile Veli Volkan Çıkrıkçıoğlu, Şerif Katlı ve Cihan Yıldız'ı darp etti. Odada bulunan 4 kişiyi ölümle de tehdit ettikleri öne sürülen askerler, dershane sahibi Abdullah Koyuncu'yu başından yaraladı.

Olay sonrası dershane yönetimi polisten yardım istedi. Dershaneye gelen ekipler, şahısların asker olması nedeniyle durumu Fethiye Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olay yerine gelen askeri ekipler iki askeri gözaltına alırken, darp edildiğini iddia eden dershane yetkilileri önce doktor raporu için hastaneye, ardından da şikayetçi olmak için karakola gitti. İddialara karışan ve olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen psikoloji öğretmeni Aslıhan Özaydın'ın işlemleri ise dershane öğretmenleriyle beraber Günlükbaşı Polis Merkezi'nde yapıldı.

Yaşanan kavgayı anlatan dershane sahibi Abdullah Koyuncu, kendisini darp etmeye gelen şahısları tanımadığını söyledi. Koyuncu, dershaneye gelerek tehditler savuran askerlerin kendilerini JİTEM personeli olarak tanıttıklarını belirtti. Aldığı darbelerle başından yaralanan Koyuncu, "Nedenini bilmiyorum, şahısları tanımıyorum. Sivil kıyafetliydiler. Küfür ve tehdit ettiler. Kendilerinin JİTEM yani jandarma istihbarattan olduklarını söylediler. Dağdan yeni indiklerini, kafamıza sıkacaklarını, hayata son kez bakacağımızı söylediler. İtiş kakış oldu. Olayın ardından jandarma gelip aldı onları." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir