21 Ağustos 2026
Altın 7092.16
BIST 14529.83
Dolar 48.0634
Euro 56.1708
Sterlin 65.441
Ankara 35°C

Kent Konseyinden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Kent Konseyinden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret
Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti. B

Bursa Gazeteciler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Semih Pala, konseyin ülke genelindeki diğer illere örnek olduğunu belirtti. Kent Konseyi'nin Türkiye'deki en iyi çalışan konsey olduğunu ifade eden Pala, "Çalışmalarıyla diğer illerdeki kent konseylerinden çok daha önde olan Bursa Kent Konseyi bu özelliği nedeniyle danışılan konsey konumuna gelmiştir. 15 yıllık birikimin en üst düzeye taşındığı konseyde bugün kent içi sorunlar ve çözümler konuşulup tartışılabilmektedir. Kent Konseyi Bursa'ya önemli katkılar sunmaktadır." diye konuştu.

BGC Başkanı Nuri Kolaylı da Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mehmet Semih Pala'nın başkanlığındaki Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu, üyeleri çeşitli kurum ve kuruluşları temsilen Tahsin Bulut, Ceyhun İrgil, Cemil Tekin, Celil Çolak, Arif Çelenk, İbrahim Güney, A. Ümit Duran, Şuayip Toprak, Yasin Doğru, Suat Gülçimen, Nihal Ören, Başak Saygı, İbrahim Sönmez, Mustafa Onur Tarlabölen'den oluşuyor.

Bünyesinde Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelliler Meclisi bulunan Bursa Kent Konseyi'nde ayrıca sağlıktan tiyatroya, iklim değişikliğinden su kaynaklarına, müzikten eğitime, spordan tarihe dek çok farklı alanlarda 25 çalışma grubu faaliyet gösteriyor. Bursa Kent Konseyi katılımcıları arasında meclisler, çalışma grupları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kooperatifler, sendikalar da yer alıyor. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir