Sivil toplum kuruluşlarının ve partililerin Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaretleri devam ediyor.
Son olarak Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Serkan Çelik ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.
Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım, görevinde başarılar dilediği Başkan Hakan Tütüncü'ye, 'Osmanlı Tuğrası' hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tütüncü, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirtti.
Diyanet-Sen Antalya Şubesi'nin taleplerini yerine getirmek için de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Tütüncü, ilçe sınırları içerisindeki 130 caminin rutin olarak iç ve dış temizliğini yaptıklarını hatırlattı.
Tütüncü, ilçedeki bazı camilerin de çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olan Tütüncü, AK Parti Burdur İl Gençlik Kollarını da misafir etti. İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Serkan Çelik, AK Parti Gençlik Kolları eski Genel Başkanı olan Tütüncü'nün, Kepez Belediye Başkanı olmasından gurur duyduklarını söyledi.
AK Parti'li gençler, Başkan Hakan Tütüncü'nün, siyasi yaşantılarında kendilerine örnek olacağını ifade etti.
Gençlerin, ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Tütüncü, "Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden bir tanesi de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Türkiye'nin, gençlerin geleceğine katkıda bulunmaktır. Gençlerimiz için kültür, sanat ve spor alanında birçok proje hazırladık. 2010 yılından itibaren bunları gerçekleştirmeye başlayacağız." diye konuştu.