18 Aralık 2025
Altın 5957.178
BIST 11286.81
Dolar 42.7277
Euro 50.2582
Sterlin 57.1209
Ankara -6°C

KESK'TEN 'PATRİOT' TEPKİSİ

KESK'TEN 'PATRİOT' TEPKİSİ
KESK Dönem Sözcüsü ve SES Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, AK Parti’nin memleketin dört bir yanını NATO askeri ve ölüm füzeleriyle doldurduğunu ileri sürdü.

KESK Dönem Sözcüsü ve SES Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, AK Parti’nin memleketin dört bir yanını NATO askeri ve ölüm füzeleriyle doldurduğunu ileri sürdü.

Adana’da bir araya gelen bir grup, Türkiye’ye Patriot füzelerinin kurulmasına tepki gösterdi. ABD’nin İncirlik Üssü girişinde bir araya gelen gruptakiler, sloganlar atarak bu ülkenin politikalarına tepki gösterdi. Grup adına açıklamayı okuyan KESK Dönem Sözcüsü ve SES Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, AK Parti hükümetine yüklendi. AK Parti’nin bölgesel aktörlük adı altında daha fazla işbirlikçilik yaptığını iddia eden Yüksel, Türkiye’nin NATO’nun yığınağı haline getirilerek işgalin merkez üssü haline getirildiğini ileri sürdü. Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş’a Patriot füzelerinin konuşlandırılacağını hatırlatan Yüksel, “Sözde güvenlik kaygılarıyla Ortadoğu halklarının üzerine yağacak bombalara kucak açan AKP, memleketin dört bir yanını üslerle, NATO askerleriyle, ölüm füzeleriyle doldurmaktadır.” dedi.
CİHAN

KESK'ten 'Patriot' tepkisi

KESK'ten 'Patriot' tepkisi

KESK'ten 'Patriot' tepkisi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir