19 Ağustos 2026
Altın 6693.17
BIST 14127.98
Dolar 47.9353
Euro 55.623
Sterlin 64.8606
Ankara 20°C

Kıl Payı Şarampole Yuvarlanmaktan Kurtuldular

Kıl Payı Şarampole Yuvarlanmaktan Kurtuldular
İzmir'in Bornova ilçesinde sürücü Kenan Dinç (26) aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarına savrulan araç istinat duvarında asılı kalırken, otomobilin içerinde bulunan 3 kişi ölümden döndü. Kaza, gece saa

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Evka 4 semti Ersoy Caddesi 753 sokak çıkışı karşısında meydana geldi. Bornova'dan Evka-4 yönüne giden 07 EAG 11 plakalı otomobil sürücüsü Kenan Dinç, iddiaya göre önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu bir anda kırdı. Aşırı hız nedeniyle hakimiyetini kaybeden Dinç'in otomobili yol kenarına savruldu. Çalılara takılan ve yol kenarındaki istinat duvarının üzerinde asılı kalan otomobil şarampole yuvarlanmasına ramak kala durdu. Sürücü Kenan Dinç ile yanında bulunan arkadaşları Oktay Cebbarlı (25) ve Bahar A. (23) kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, 100. Yıl Polis Merkezi'nde ifade veren sürücü Dinç, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve bu nedenle kaza yaptığını öne sürdü. Araç sürücüsünün kim olduğunun uzun süre belirlenememesi nedeniyle araçta bulunanlar, polisle tartıştı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir