1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kılıçaslanlı Öğrenciler Mezuniyet Sevinci Yaşadı
Kılıçaslanlı Öğrenciler Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kılıçaslanlı Öğrenciler Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri, eğitimlerini tamamlayan 140 öğrencisini törenle mezun etti!

A+A-

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri, eğitimlerini tamamlayan 140 öğrencisini törenle mezun etti.16. Dönem mezuniyet programına, çocukları mezun olan Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü ve Boydak Holding üst yöneticisi Memduh Boydak da katıldı.

    Kılıçaslan Liseleri tören alanında gerçekleşen mezuniyet törenine protokolün yanı sıra yaklaşık bin davetli katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan töreninin açış konuşmasını Okul Müdürü Salih Öngül yaptı. Öngül, "Bu gün burada lise öğrenimini tamamlamış 140 güzide öğrencimizi hayata kazandırıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Daha dün bir çocuk olarak ailelerinden emanet aldığımız bu yavrularımızı dört yıl süresince elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak yetiştirdik ve üniversite hayatına hazırladık. Onlar da gerek kişilikleriyle gerekse de başarılarıyla bizlerin ve ailelerinin gururu oldular." dedi.

    Öğrenci velileri adına Memduh Boydak’ın duygu ve düşüncelerini ifade ettiği konuşmasından sonra bilim, spor, kültür-sanat ve proje yarışmalarında ulusal ve uluslararası başarılara imza atan ve bu yıl mezun olan öğrencilere Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal tarafından 'Onur Madalyası' verildi.

    Genel Müdür Ali Köksal, "Kılıçaslan Liseleri elde ettiği başarılarla ve eğitim modeliyle her zaman Kayseri'nin ve ülkemizin gurur kaynağı olmuştur, Kılıçaslanlı olmak başlı başına bir onurdur." şeklinde konuştu.

    Okulun müzik topluluğunun verdiği konserin ardından eğitimin devamlılığını sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Kılıçaslan Fen Lisesi dönem birincisi Hasan Dalkılıç ve Anadolu Lisesi birincisi Talha Yılmaz hem mezuniyet kütüğüne şilt çaktı hem de birincilik plaketini Hamit Kıranatlı’nın elinden aldı.

    Talha Daşgın’ın 'Ayrılırken' isimli veda konuşmasını yaptığı törende, öğrenciler mezuniyet yemini de etti. Zaman zaman duygulu anlara da sahne olan törende, öğrencilere Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Türk Tarih Kurumu Başkanı Metin Hülagü, Öğretim Üyeleri Halidun Keleştemur, Yunus Serin, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Eğitim gönüllüsü Yılmaz Akansu, ve diğer davetliler tarafından mezuniyet plaketleri sunuldu.

    Tören öğrencilerin veda şarkılarını söylemelerinin ardından havai fişek gösterisi ve mezuniyet pastasının kesilmesiyle son buldu. CİHAN

Kılıçaslanlı öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Kılıçaslanlı öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Kılıçaslanlı öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.