1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kim kiminle yürüyorsa onunla beraberdir"
Kim kiminle yürüyorsa onunla beraberdir

"Kim kiminle yürüyorsa onunla beraberdir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bir tarafta Kandil var 'hayır' diyor. Bir tarafta İmralı var 'hayır' diyor. Bir tarafta Pensilvanya var 'hayır' diyor. 'Kişi sevdikleriyle beraber haşr olunacaktır.' Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Mesele burada. Bunu kimse sağa sola çekmesin. Kim, kimle yürüyorsa onunla beraberdir. Bunların yolu, istikameti belli. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenler ne diyor? Hayır. Onlarla beraber gidenler 'hayır' diyor." diye konuştu.

Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Milli İrade Platformu tarafından  organize edilen "15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Programı"ndaki konuşmasına,  "Size, Erzurum'un selamlarını getirdim. Bu akşam şu muhteşem atmosferde  gönüllerimizi buluşturan, hasret gidermemize, hasbihal etmemize vesile olan Yüce  Mevlama hamdolsun. Milli İrade Platformuna teşekkür ediyorum. Her birinize büyük  ve güçlü Türkiye idealini sahiplendiğiniz, 16 Nisan'da istikrardan, özgürlükten  ve demokrasiden yana duruş sergileyeceğiniz için şimdiden şükranlarımı  sunuyorum." ifadeleriyle başladı.

Milleti, bayrağı, vatanı, ezanı, devleti için hayatlarını feda eden  şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, Bakara Suresi'nde "Allah yolunda  öldürülenlere asla ölüler demeyiniz. Bilakis onlar diridirler, fakat siz bunu  anlayamazsınız." denildiğini aktardı ve gazilere de minnettarlığını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.