1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kısa süreli rahatsızlanan Erdoğan'dan açıklama
Kısa süreli rahatsızlanan Erdoğandan açıklama

Kısa süreli rahatsızlanan Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nı İstanbul'da karşıladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı için saat 05.15'te Kısıklı'daki konutundan çıktı. Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan sabah namazını kıldı. Cemaatle birlikte bayram namazı öncesi hutbe dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı. Cemaatin ortasında yer alan Erdoğan'ın baygınlık geçirmesi üzerine koruma polisleri çember oluşturdu. Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibi anında müdahale etti. Bu sırada imam cemaate Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu şeklinde duyuru yaptı.

Sedyeyle caminin altında bulunan VİP salonuna indirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada dinlendi. Dışarıda ambulans bekletilirken çevre hastanelerde de hazırlık yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa sürede kendine geldi. VİP salonunun bulunduğu bölümden yürüyerek çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini bekleyen basın mensuplarının yanına geldi.

Camide olan ve Erdoğan'ın rahatsızlığına şahit olanlar basın mensuplarının arkasında toplanıp, " Geçmiş olsun", "Allah bizden alsın sana versin" şeklinde bağırdı.

Bayram tebriğinin ardından sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım" dedi. Erdoğan ardından ailesiyle bayramlaşmak için Kısıklı'daki konutuna geçti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.