Mardin'de eğitim ve öğretim alanında önemli başarılara imza atan Özel Safiye Beşir Atak Koleji, bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Minikler Okuyor" kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Ödül törenine, Mardin Vali Yardımcısı, Selim Palamut, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Eğitim Müfettişleri, okul müdürleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu, Atak Koleji'nin düzenlemiş olduğu 'Minikler Okuyor' yarışmasını önemsediklerini belirterek, bu etkinliğinin sadece öğrencilerle sınırlı kalmaması, daha da kapsamlı hale getirerek anne ve babaları kapsayan 'Mardin Okuyor' projesinin en kısa zamanda faaliyete geçirilmesi gerektiğini kaydetti.
Tören sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Selim Palamut, Kızıltepe kaymakamı Erkaya Yırık, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından verildi.
CİHAN
Kaynak: