22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0618
Sterlin 65.441
Ankara 20°C

Kızılay, Suşehri'nde Şube Açmak İçin Girişim Başlattı

Kızılay, Suşehri'nde Şube Açmak İçin Girişim Başlattı
Kızılay Sivas Şube Başkanı Ünal Fırat, Suşehri'nde bir şube açılmasını sağlamak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçeye geldi. Kızılay Suşehri

Kızılay Suşehri Şube Müdürü ve Suşehri Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Coşkun başkanlığında ziyaretlerini sürdüren heyetin bugünkü durağı belediye oldu. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'in ilçe dışında olması nedeniyle Başkan Vekili Nuh Genç'le görüşen heyet, ilçe ile ilgili yapılması gerekenleri konuştu.

İlçede bir bürosu olmayan Kızılay için girişimlerde bulunulmasını talep eden Sivas Şube Başkanı Fırat, bu konuda gerekli desteği bulabileceğine inandığını söyledi. Kızılay'ın dünya genelinde birçok yardımlara el attığını anımsatan Fırat, bu gibi yardımlardan Suşehri'nde bulunan fakir ailelerin de yararlandığını ifade etti. Fırat, Kızılay Suşehri Şube Başkanı Dr. İbrahim Coşkun'un kendi imkânlarıyla, Kızılay'ın ilçeye gönderdiği yardımları dağıttığını belirterek, bir şubenin olması durumunda bu işin daha profesyonel olacağını sözlerine ekledi.

Belediye Meclis üyesi Nuh Genç ise Kızılay Sivas Şube Başkanı Ünal Fırat'ın isteklerini Belediye Başkanı Sedat Sel'e ileteceğini söyledi. Ziyarette, Kızılay Suşehri Şube Başkanı İbrahim Coşkun da hazır bulundu. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir