1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kocaeli'nde Gasp Ve Hırsızlık Çetesi Çökertildi
Kocaelinde Gasp Ve Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Kocaeli'nde Gasp Ve Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin imza attığı operasyonda 5 kişilik hırsızlık ve gasp çetesi çökertildi!

A+A-

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin imza attığı operasyonda 5 kişilik hırsızlık ve gasp çetesi çökertildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, 02 Ocak 2013 günü Gebze İlçesi Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan bir tavuk toptancısına giren şahıslar, iş yerinde çalışan A.Y isimli şâhısı silahla tehdit edip etkisiz hale getirerek, ellerini bağlayıp kendilerini göremesin diye gözlerini de bir bant ile bağladı. İçeride bulunan çelik kasayı açtılar. Ancak kasa içerisinden sadece çekler çıktı. İş yerinde çalışan şahısın cep telefonu ile cebindeki bir miktar parayı alan şahıslar delil bırakmamak için kamera kayıtlarınıda yanlarında götürdüler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda eski sabıkalı olan ve anlatılan eşkallere uyan şahıslar takibe alındı. Şahısları takip eden polis, şüphelilerin hırsızlık yaparak suç işlemeye devam ettiklerini belirledi. Şüphelileri bir süre takip eden ve delil toplayan emniyet güçleri İstanbul, Kocaeli ve Gebze ilçesinde operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda çete lideri olduğu iddia edilen Erol Samet E(29), çete üyesi olan eşi İpek E(25), diğer çete üyeleri Selman B(23), Yaşar Y(41)Nurettin K(23) gözaltına alındı.

ÇETE LİDERİ, TAVUKÇU

Şahısların ikametlerinde ve depolarında 28 adet çalıntı dizüstü bilgisayar, 9 bilgisayar kasası ve monitörleri, 1 adet led TV, 6 monitör, 10 fotoğraf makinesi ve video kamera ele geçirildi. Yapılan detaylı incelemelerde ve araştırmalarda şahısların Kocaeli, Sakarya, Düzce ve İstanbul’da 1 gasp 21 hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şahısların evlerin kapısını kargacık, kalın naylon ve tornavida ile açtıkları belirlendi. Çete lideri olduğu iddia edilen Erol Samet E.’nin normalde tavukçuluk işi yaptığı, tavuk almak için gelip gittiği, ödemelerini yaptığı tavuk toptancısının kasasını gördükten sonra arkadaşlarını eyleme yönlendirdiği iddia edildi.

İfadeleri alınan şahıslar, sabah saatlerinde adli merciilere sevk edildi.
CİHAN

Kocaeli'nde gasp ve hırsızlık çetesi çökertildi

Kocaeli'nde gasp ve hırsızlık çetesi çökertildi

Kocaeli'nde gasp ve hırsızlık çetesi çökertildi

Kocaeli'nde gasp ve hırsızlık çetesi çökertildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.