09 Kasım 2026
Altın 6555.37
BIST 11482.6
Dolar 50.1423
Euro 55.9074
Sterlin 66.7699
Ankara 0°C

Kocaeli'nde Ucuzluk İzdihamı

Kocaeli'nde Ucuzluk İzdihamı
Kocaeli'nde yeni açılan bir alışveriş merkezi, ilk gün nedeniyle indirim yapınca izdiham yaşandı. Çok sayıda vatandaş birden mağaza içine girmek isteyince camlar kırıldı, polis olaya müdahale etti. İstanbul Alışveriş

İstanbul Alışveriş Merkezi, İzmit'te yeni bir şube açtı. Şubenin açılışı nedeniyle mağaza, bugüne özel birçok üründe indirim yaptı. Yarı fiyatına stoklu olan eşyaların verileceğini duyan İzmit halkı sabah erken saatlerden itibaren mağazanın önünde kuyruk oluşturdu. Mağazanın açılmasıyla arbede yaşandı. İçeriye akın eden yüzlerce vatandaş birbirini ezerken beyaz eşya alımı sırasında bazı vatandaşlar birbirlerine girdi. Çıkan arbedede mağazanın camları kırılırken vatandaşlar da yumruklaştı.

İzdihamın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polisin müdahalesi ile vatandaşlar dışarı çıkartıldı ve mağazanın kepenkleri bir süreliğine kapatıldı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir