1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kocasinan'dan Erciyesspor'a Erciyes Hediyesi
Kocasinandan Erciyesspora Erciyes Hediyesi

Kocasinan'dan Erciyesspor'a Erciyes Hediyesi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erciyesspor'un bir marka olduğunu, bu sezon da bayrağı daha üst seviyelere çıkaracağını söyledi.

A+A-

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erciyesspor'un bir marka olduğunu, bu sezon da bayrağı daha üst seviyelere çıkaracağını söyledi. Ziyarette Başkan Yıldız, Erciyesspor başkan ve yöneticilerine prestij kitap 'Erciyes'i hediye etti.

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Bekir Yıldız’a makamında nezaket ziyaretinde bulunup desteklerinden dolayı teşekkür etti, desteklerinin devamını diledi. Erciyesspor'un bir marka olduğunu, Ziya Eren isminin bunda büyük katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Gıyabınızda dua ediyorum, Allah kolaylık versin. Zor bir yükün altındasınız, ama bu şehrin yüküdür. Bizler belediye başkanı olarak şehrin birtakım işlerini, hizmetlerini üstlenmiş götürüyoruz. Siz de aynı şekilde şehrin başka bir işini üstleniyorsunuz. Birtakım insanlar da bu işlerin yükünü çekecek. Belediye başkanları olarak elimizden geldiği ölçüde bu duygu içerisindeyiz. Biz birbirimizle iyi anlaşan, futbol terimiyle iyi paslaşan belediyeleriz." dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Erciyesspor'a her zaman yardımcı olacaklarının altını çizerek, "Her noktada yanınızdayız, bizi aranızdan, yükümlülerden biri olarak kabul edebilirsiniz. İnşallah bu sezon bayrağı daha yukarılara çekeceğiz elbirliğiyle. Kayserispor maçlarında iyi oynayan kazansın, onun dışında kardeşliği elden bırakmayalım. Seyirci arkadaşların heyecanı normaldir ve maçta kalmalıdır. Seyirci kardeşlerim biraz dikkat eder, taraftarlarımız itina gösterirse çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Seyirciyi stada davet eden projeler geliştirelim. Neticede seyrettiği organizasyon kolay ve her zaman bulunabilen organizasyon değil, gücü nispetinde olaya katılır." diye konuştu. Başkan Bekir Yıldız, Erciyesspor başkan ve yöneticilerine prestij kitap 'Erciyes'i hediye etti.

Erciyes Spor Başkanı Ziya Eren de "Yeni yönetim kurulumuzla geldik. Son genel kurulumuzda sayımızı azalttık. Daha verimli, bir araya gelebilen, her şeyi paylaşabilen yönetim oluşturduk. Erciyesspor'u da tekrar bir üst turda daha iyi yerlere getirmek için mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar bütün belediye başkanlarımız ve siz hep yanımızda oldunuz. Bundan sonra da desteklerinizi bekleyeceğiz." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.