20 Ağustos 2026
Altın 6923.47
BIST 14351.65
Dolar 47.9497
Euro 56.2183
Sterlin 65.3024
Ankara 31°C

Kocasını Doğrayıp Derin Dondurucuda Saklayan Kadın: Eşimi Çalışmadığı İçin Öldürdüm

Kocasını Doğrayıp Derin Dondurucuda Saklayan Kadın: Eşimi Çalışmadığı İçin Öldürdüm
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 3 gün önce işlenen cinayetin perde arkası aydınlatıldı. Olayda kocasını öldüren ve derin dondurucuda saklayan Güler Eridici (35), cinayeti, eşi çalışmadığı için işlediğini itiraf etti. Fethiye'de sinir krizi g

Fethiye'de sinir krizi geçirerek hastaneye gelen ve sonrasında eşini öldürdüğünü itiraf eden Güler Eridici'nin, Emniyet'teki sorgusu devam ediyor. Foça Mahallesi 953 Sokak üzerinde bulunan evinde, eski eşi Cengiz Aktaş'ı (43) öldürdükten sonra parçalayan ve derin dondurucuda 3 gün boyunca saklayan Eridici, itirafını emniyetteki sorgusunda da tekrarladı. Pişman olduğunu söyleyen ve sürekli ağlayan kadın, Fethiye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

Eridici, buradaki ifadesinde, cinayeti işleme sebebi olarak aile içi geçimsizliği gösterdi. Eşinin çalışmadığını ve 3 yıl önce bu yüzden kendisinden boşandığını belirten Güler Eridici, "Arada çocuklarımız olduğu için yeniden barıştık. Ama bu süre zarfında kendisi yine çalışmamakta ısrar etti. En son 3 gün önce kavga ettik. Bir anda kendimi kaybettim. Pişmanım." dedi.

Cinayetin işlendiği sırada çocuklarının evde olmadığını da kaydeden Güler Eridici, emniyetteki sorgusunun ardından hakim karşısına çıkarılması bekleniyor. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir