1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Konya Vali Konağı'na Konuk Olan 200 Çocuk, Bayramın Tadını Çıkardı
Konya Vali Konağına Konuk Olan 200 Çocuk, Bayramın Tadını Çıkardı

Konya Vali Konağı'na Konuk Olan 200 Çocuk, Bayramın Tadını Çıkardı

Konya Valilik Konağı bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen şenlikte 200 ilköğretim öğrencisi gönüllerince eğlendi.

A+A-

Konya Valilik Konağı bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen şenlikte 200 ilköğretim öğrencisi gönüllerince eğlendi.

Şenliğe ev sahipliği yapan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, miniklerle yakından ilgilendi. Konya Devlet Tiyatrosu'nda görevli tiyatro oyuncuları ve palyaçolar eşliğinde gönüllerince oynayıp eğlenen minikler, hareketli şarkılar eşliğinde dans etti.Daha sonra yorulan çocuklara döner ikram edildi. TOKİ İlköğretim Okulu folklor grubu Gaziantep yöresine ait gösteriler sergiledi.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen şenliğe, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaadin Örsal, AK Parti Konya Milletvekili Konya Mustafa Kabakçı, bürokratlar ve eşleri ile öğretmenler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.