1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Konya’da F.Bahçe’ye şok
Konya’da F.Bahçe’ye şok

Konya’da F.Bahçe’ye şok

Fenerbahçe karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı!..

A+A-

Fenerbahçe, ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği karşılaşmadan ikinci yarıda yediği gollerle 3-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’ye büyük şok!…

Sarı-lacivertli ekip, 2-0 öne geçtiği Torku Konyaspor deplasmanından 3-2′lik yenilgiyle ayrıldı. 73′te Thorvaldsson ile penaltı kaçıran ev sahibi ekibin gollerini Borek, Ali Çamdalı ve Recep attı. Fenerbahçe’nin sayılarını Yobo ve Emre (p) kaydetti. Ersun Yanal’ın öğrencileri, Arsenal maçı öncesi yara aldı.

Torku Konyasporlu ve Fenerbahçeli futbolseverler, tribünlerde kendilerine ayrılan bölümleri tamamen doldurdu. İlk olarak ısınmaya çıkan Torku Konyasporlu futbolcular tribünleri dolaştı.

UEFA Hakem Konvansiyonu Raportörü ve UEFA Gözlemcisi Jorn West Larsen ile Merkez Hakem Kurulu Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin bu sezon Süper Lig’de uygulamaya başlanan 6 hakemli sistemi takip etmek üzere tribünde yerlerini aldı.

TORKU KONYASPOR – FENERBAHÇE: 3-2
STAT: Atatürk

HAKEM: Tolga Özkalfa

YAYIN: Lig TV

TORKU KONYASPOR: Itandje, Ali Turan, Kokalovic, Selim, Abdülkerim (Dk 46 Ömer Ali), Kibong, Ali Çamdalı, Borek, İshak (dk. 46 Mehmet), Erdal, Thorvaldsson

TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

FENERBAHÇE: Mert, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Emre, Cristian, Alper, Sow, Emenike, Kuyt

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOL:Dk. 16 Yobo, Dk. 27Emre(P), Dk. 76 Bore, Dk. 78 Al, Dk. 87 Recep Şen

MISIR BAYRAĞI DAĞITILDI

Mısır’da, Rabiatül Adeviyye ve Nahda Meydanı’nda toplanan darbe karşıtlarına karşı yapılan katliama tepki göstermek ve Mısır halkına destek vermek amacıyla bir grup iş adamı tarafından maça gelen taraftarlara girişte yaklaşık 6 bin adet Mısır bayrağı dağıtıldı.

FENERBAHÇE’DE EKSİK ÇOK

Fenerbahçe’de cezalı olan, Volkan Demirel, Raul Meireles, Bruno Alves, yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle yeni transfer Kadlec ve Krasic ile henüz lisansı çıkarılamayan Holmen, Konya’ya getirilmedi. Dizindeki ağrılar nedeniyle son antrenmanı tamamlayamayan Mehmet Topal ve geçen sezon sonunda ameliyat olduğu için takımla çalışmalara yeni başlayan Gökhan Gönül ile genç Recep Niyaz da Konya kafilesine dahil edilmedi.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin Torku Konyaspormaçının kadrosunda 5 yeni transferinden sadece Alper Potuk ve Emenike yer aldı. Fenerbahçe’de Egemen Korkmaz, Serkan Kırıntılı, Webo, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Serdar Kesimal, Caner Erkin yedek soyundu.

EMENİKE İLK 11′DE…

ilk 11′de Kardemir Karabükspor’dan 2011-2012 sezonu öncesi sarı-lacivertli takıma transfer olan ancak şike soruşturmasında yaşanan süreç nedeniyle Fenerbahçe formasını bir maçta bile giymeden Spartak Moskova’ya giden ve geçtiğimiz günlerde yeniden takıma kazandırılan Nijeryalı futbolcu Emanuel Emenike de maça ilk 11′de başladı.

YENİLER KADRODA!

Torku Konyaspor’da ise, 41 günlük bebeğini kaybeden ve ülkesi Çad’da bulunan Ezechiel N’douassel ile yeni transfer Hasan Kabze 18 kişilik kadroda yer almadı. Yeşil-beyazlıların sezon başında transfer ettiği yabancı futbolculardan Charls İtandje, Kibong Mbabmba, Thorvaldsson, Tomas Borek ve Elvis Kakoloviç maça ilk 11′de başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.