04 Kasım 2026
Altın 6315.54
BIST 11023.55
Dolar 50.0178
Euro 56.1869
Sterlin 67.1556
Ankara 11°C

KONYA'DA HIDIRELLEZ COŞKUSU

KONYA'DA HIDIRELLEZ COŞKUSU
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez şenliği Karaaslan Hadimi Parkı’nda gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez şenliği Karaaslan Hadimi Parkı’nda gerçekleştirildi.

On binlerce Konyalının katıldığı şenliklerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi ile birlikte nohutlu pilav ikramında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın konseri ve sihirbaz gösterilerinin yer aldığı programda ayrıca Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin yıl dönümü etkinliklerinde okçuluk gösterilerine katılan Konyalı okçular, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e geleneksel okçu kıyafeti hediye etti. Başkan Akyürek, Hıdırellez'in hayırlı ve bereketli olmasını ve şenliklere katılanlarla daha nice güzel günlerde birlikte olmayı diledi.

Katılımcıların hem piknik yaptığı hem de sanatçı Sümer Ezgü'nün okuduğu türkülerle coştuğu şenlik, Başkan Akyürek'in Sümer Ezgü'ye çiçek takdimiyle tamamlandı. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir