21 Ağustos 2026
Altın 7035.55
BIST 14396.54
Dolar 47.9687
Euro 56.237
Sterlin 65.2937
Ankara 19°C

Kore Gazisinin Yakınlarına Taziye Ziyareti

Kore Gazisinin Yakınlarına Taziye Ziyareti
Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Osman Salık ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD).
Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Osman Salık ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Süleyman Bayır ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Kore gazisi 80 yaşındaki Mehmet Akbal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kore Gazisi Mehmet Akbal'ın ikamet ettiği mahalleye giden Vali Sodan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak başsağlığında diledi. Adıyaman Valisi Sodan, burada yaptığı açıklamada, "Merhum Kore gazimiz Mehmet Akbal'a ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrana hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere Türk Milletine başsağlığı diliyorum." dedi.

Şehit ve gazilere duyulan minneti dile getiren Vali Sodan, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti. Taziye evinde ikram edilen çayı içen Vali Sodan ve beraberindeki heyet, okunan Fatiha'nın ardından mahalleden ayrıldı.

Vefat eden Kore Gazisi 80 yaşındaki Mehmet Akbal'ın 2 erkek çocuk babası olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir