1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köyler Liginin Şampiyonu Bolatlı Köyü Oldu
Köyler Liginin Şampiyonu Bolatlı Köyü Oldu

Köyler Liginin Şampiyonu Bolatlı Köyü Oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde Köylerarası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Bolatlı köyü oldu.

A+A-

Mersin'in Tarsus ilçesinde Köylerarası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Bolatlı köyü oldu.0
Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 13.sü gerçekleştirilen ve 25 köy takımın mücadele ettiği Köylerarası Futbol Turnuvası, 27 Aralık Stadyumu'nda oynanan final maçlarıyla sona erdi. Şampiyonluk maçında Bolatlı ile Aliefendioğlu köylerinin takımları karşı karşıya geldi. Taraftarların davul zurna eşliğinde destek verdiği maçı Bolatlı 3-0 kazandı.
Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının yakalanan bu güzel tabloyu ilelebet yaşatmak olduğunu dile getirdi. Emeği geçenlere ve turnuvaya destek verenlere teşekkür eden Başkan Kocamaz, turnuvada yaşanan coşkuyu birçok lig maçında görmediklerini ifade etti.
Kocamaz, "Amacımız insanlarımızı bir araya getirmek, kaynaştırmak ve hemşericilik bilincini geliştirmektir. Bugün buradaki tablo bizlerin doğru yolda olduğumuzu göstermiştir. Tüm köy takımlarımıza ve taraftarlarına özellikle final maçını centilmence bir karnavala dönüştüren Bolatlı ve Aliefendioğlu köylülerine teşekkür ediyorum." dedi.
Turnuvanın birincisine kupa ve 2 bin lira ikinciye ise kupa ve bin 500 lira üçüncüye de bin lira verildi. Turnuvanın en centilmen takımı Boğazpınar köyü oldu ve 750 TL ödül almaya hak kazandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.