1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kozan Belediyesi Vatandaşlara Bal Şerbeti İkram Etti
Kozan Belediyesi Vatandaşlara Bal Şerbeti İkram Etti

Kozan Belediyesi Vatandaşlara Bal Şerbeti İkram Etti

Kozan Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla Hoşkadem Camii'nde vatandaşlara bal şerbeti ikram etti.

A+A-

Kozan Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla Hoşkadem Camii'nde vatandaşlara bal şerbeti ikram etti.

    Belediye Başkanı Kazım Özgan, kandillerin milletin manevi dünyasının şekillenmesinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, komşuluk, akrabalık, dostluk ve dayanışma duygularını arttıran kandiller, insanların ruh dünyasına, anlam ve gönül dünyasına ışık tuttuğunu kaydetti.

    Kazım Özgan; “Mübarek 2 ayların içinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim. Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandilinin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Bu itibarla İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

    Başkan Özgan, "Geçmişten bugüne var olan sebil kültürümüzün yeniden hatırlanıp yaşatılması bizim için büyük bir mutluluktur. Bu kültürümüzü Allah'ın izniyle böyle müstesna günlerle bu devam edecektir." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.