01 Ağustos 2026
Altın 6174.48
BIST 13458.1
Dolar 47.4686
Euro 54.7711
Sterlin 63.8012
Ankara 15°C

Kozan'da Yağmur Suyu Hattı Çalışması Yapıldı

Kozan'da Yağmur Suyu Hattı Çalışması Yapıldı
Kozan Belediyesi tarafından, Adana Valiliği’nin desteği ile restorasyon çalışmasına başlanan tarihi Mustafa Kemal Sokak’ta yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Kozan Belediyesi tarafından, Adana Valiliği’nin desteği ile restorasyon çalışmasına başlanan tarihi Mustafa Kemal Sokak’ta yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Tarihi Hoşkadem Camii çevresini de kapsayan çalışmada 650 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşendiği ve 400’lük beton boruların kullanıldığı kaydedilirken belirli bölgelerde de yağmur suyu tahliyesi için mazgalların yerleştirildi öğrenildi.

Konu ile ilgili Kozan Belediyesi Şantiye Şefi Ersay Üstün, “Sayın Başkanımızın talimatları doğrultusunda ilçemizin dört bir yanında süren asfaltlama, parke kaldırım döşeme, alt yapı ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde Adana Valiliğimizin olurları ile restorasyon çalışmasına başlanan tarihi Mustafa Kemal Sokak ve Tarihi Hoşkadem Camii çevresinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmamızı tamamlamış bulunuyoruz. Çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayıp Sayın Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda devam edecektir.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir