1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kral Abdullah Uzun Bir Aradan Sonra Bakanlar Kurulu'na Başkanlık Etti
Kral Abdullah Uzun Bir Aradan Sonra Bakanlar Kuruluna Başkanlık Etti

Kral Abdullah Uzun Bir Aradan Sonra Bakanlar Kurulu'na Başkanlık Etti

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud, uzun bir aradan sonra bugün Cidde'deki sarayında öğleden sonra toplanan Bakanlar Kurulu'na başkanlık etti.

A+A-

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud, uzun bir aradan sonra bugün Cidde'deki sarayında öğleden sonra toplanan Bakanlar Kurulu'na başkanlık etti.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Suudi Arabistan Haber Ajansı (SPA)'ya açıklama yapan Kültür ve Enformasyon Bakanı Abdülaziz bin Muhiddin Hoca, toplantının başında kurulun her konular üzerinde durduğunu belirtti.

Kurul'da ayrıca son günlerde Suudi Arabistan'da yabancı işçileri ilgilendiren, İçişleri ve Çalışma Bakanlıkları tarafından yapılan düzenlemeler üzerinde durdu.

Bakan Hoca konu ile ilgili Suudi Arabistan'da çalışma ve ikamet sistemine aykırı olan yabancı işçilerin koşullarını düzeltmek için İçişleri ve Çalışma Bakanlıkları tarafından yürütülen önemli çalışmalarla ilgili rapor üzerinde durulduğunu söyledi.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz birkaç ay önce geçirdiği başarılı bir ameliyattan sonra doktorlar tarafından dinlenmesi tavsiyesi edilmişti. Bunun üzerine uzun süre Bakanlar Kurulu'na başkanlık edememiş yerine Başbakan Birinci Yardımcısı Savunma Bakanı Veliaht Prens Salman bin Abdülaziz bu görevi yürütmüştü.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.