1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kredi Kartı Dolandırıcılarına Operasyon
Kredi Kartı Dolandırıcılarına Operasyon

Kredi Kartı Dolandırıcılarına Operasyon

Adana'da başkasından aldıkları kredi kartlarının limitlerini artırıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 8 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Adana'da başkasından aldıkları kredi kartlarının limitlerini artırıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Polis, 55 kişinin yaklaşık 2 milyon 500 bin lira dolandırıldığını belirledi.

Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dolandırıcılık olayıyla ilgili ihbarlar üzerine çalışma başlattı. Polis, 55 kişinin çeşitli bankalara ait kredi kartlarının limitlerinin artırılarak yaklaşık 2 milyon 500 bin lira dolandırıldığını tespit etti. Olayla ilgili S.B.K., Y.B., Ü.E., M.F.B., B.K., H.G., S.T. ve C.A.'yı eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Yakalananların ev ve işyerlerindeki aramalarda 59 bin 905 lira nakit para, 277 adet değişik kişilere ait kredi kartları, sekiz adet pos cihazı, üç adet laptop, üç adet hardisk, bir adet kelepçe, kredi kart harcamalarıyla ilgili çok sayıda belge ve doküman, başka şahıslara ait kimlik fotokopileri ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 kişi, adli mercilere sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede olduğu gibi sahtecilik suçlarında da vatandaşlarımızın desteği önemlidir. Halkımızın güvenlik güçlerimize karşı duyduğu güven ve verdiği her türlü destek bizi ayrıca onurlandırmaktadır. Adana halkının huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir." denildi.

CİHAN

Kredi kartı dolandırıcılarına operasyon

Kredi kartı dolandırıcılarına operasyon

Kredi kartı dolandırıcılarına operasyon

Kredi kartı dolandırıcılarına operasyon

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.